Home Nieuws Spandoek voor groot nieuws

Spandoek voor groot nieuws

Vroeger zag je ze nog wel eens langskomen op 1 mei. Spandoeken. Perfect voor grote woorden. Dat is altijd al zo geweest. Uw boodschap heeft bovendien een grote impact op een spandoek van Duurzame Belettering. Omdat er een reuze aanbieding op staat bijvoorbeeld. Of een vacature. Een verhuisbericht. Groot nieuws waar uw klant graag ‘ja’ op zegt. En het ziet er prima uit.

Wat staat er op dat spandoek?

Een spandoek kan zo groot zijn als u wilt. Meters lang. Meters hoog. Daarom kunt u er ook op zetten wat u wilt. Grote woorden of leuke kleintjes. Liefst geïllustreerd met schitterend beeld. Uw levensgrote logo. Of een prachtige foto. Duurzame Belettering levert uw spandoeken af in full colour waarop het kleinste detail nog te zien is vanaf de overkant van het plein, als het moet.

Bedek het met een spandoek

Een spandoek is een indrukwekkend communicatiemiddel dat u aan uw bedrijfspand bevestigt, in een presentatieruimte hangt of langs de weg plaatst. Maar spandoeken zijn ook heel praktisch in te zetten: hang hem over een lelijke plek op de gevel. Of hang ‘m aan de steiger terwijl u aan het verbouwen bent.
Zo zien voorbijgangers wat ze moeten zien. Uw boodschap. Niet wat ze niet hoeven te zien.

Gemakkelijk te vervangen

U hebt waarschijnlijk regelmatig vers nieuws waar u voorbijgangers of klanten op wilt attenderen. Met spandoeken is dat zo geregeld. We monteren bijvoorbeeld een metalen of aluminium frame waar u dat wilt hebben. Daar spannen we uw boodschap in. En is het tijd voor een volgend bericht, dan wisselen we het spandoek snel om voor de nieuwe. Zo loopt u altijd voorop, met uw spandoek.

Duurzame Belettering laat u voorop lopen met uw spandoek. Bel of mail ons voor jouw spandoek.

Heeft u steigerdoek nodig, dan hebben wij daar uiteraard ook de mogelijkheden voor.

Related Articles