Home RaamAnti graffiti folie Raamfolie: 3 goede redenen voor een Bijzondere Ruit

Uw klant kijkt graag bij u naar binnen. Tenminste, dat mag u hopen. Uw bedrijf en uw product wekken immers belangstelling. Duurzame Belettering heeft voor u drie manieren om raamfolie in te zetten voor de juiste uitstraling. En we komen het binnen of buiten op uw raam plakken voor u. Zo glad als een spiegeltje.

1) Raamfolie voor uw etalage

Raamfolie kan een mooie etalage nog verleidelijker maken. Een elegante sierlijst met uw aanbiedingstekst of bedrijfsnaam er op trekt al extra aandacht naar uw winkelruit of bedrijfsvenster. Met uw raam hebt u een gratis reclamebord tot uw beschikking waar elke boodschap op past.

2) Inkijk voorkomen met raamfolie

U bepaalt natuurlijk graag zelf wat er van uw bedrijfsruimte te zien is van buitenaf. Wilt u juist inkijk voorkomen? Ook dan kan decoratieve raamfolie een belangrijke functie hebben. Duurzame Belettering levert en bevestigt raamfolie dat wel licht doorlaat maar geen kijkje op uw interieur geeft. Door te spelen met print en bedrukking geeft u uw kantoorruimte, winkel of bedrijfspand bovendien de juiste uitstraling. En u hebt uw privacy.

3) Decoratief en functioneel

Met decoratief raamfolie is uw raam ook ’s avonds een aantrekkelijke weerspiegeling van uw product of dienst. Met slim decoratief raamfolie kijkt uw klant aan tegen een zonnig strand of een besneeuwde bergtop, in plaats van een zwart gat! En mocht er eens iets mis gaan met die ruit, dan houdt raamfolie ook nog eens de schade door rondslingerend glas beperkt. Neem contact met ons op om te overleggen hoe we uw ramen decoratief en functioneel mogen beplakken. We bedrukken elk raamfolie helemaal op maat en met vrijwel elke boodschap en kleurstelling die bij u past.

Wilt u meer weten, vul dan ons contactformulier hier rechts in en wij antwoorden zo snel mogelijk.

Related Articles