Home Nieuws Props – Om gigantisch op te vallen

Props – Om gigantisch op te vallen

WAAAAAAAAAAT? is de meest gehoorde reactie op de prima props van Duurzame Belettering. Props zijn wonderlijke voorwerpen met een gigantische opvalwaarde. We noemen maar even wat: een balpen die toegang geeft tot uw beurskraam. Een opblaasbare popster van rubber die boven uw strandevenement dobbert met de naam van uw bedrijf op z’n jasje. Een karretje in de vorm van een aardbei. Het kan allemaal. Props vallen op. Altijd.

Decormateriaal

Bij het theater worden props ‘rekwisieten’ genoemd: spullen die een sfeer oproepen, een kwaliteit letterlijk uitvergroten. Duurzame Belettering maakt props voor bedrijven, showrooms, evenementen, beurzen en presentaties. Props kunnen gebruikt worden om te doen alsof. Alsof er honderden mensen publiek zijn bijvoorbeeld. Of alsof er een bankstel staat dat uiteindelijk niet meer is dan een slim gesneden stuk karton met goed drukwerk, op een standaardje.

Respect voor de props

In Amerikaanse raps betekent ‘props’ trouwens ‘proper respect’: terechte waardering. Nou, bij Duurzame Belettering krijgen we veel props voor onze props. U bedenkt waar u mee wilt opvallen, wij maken het zichtbaar. Met karton, kunststof, schuimplastic, textiel of ander materiaal. We bedenken, ontwerpen, bedrukken, knippen, zagen, plakken en werken af waar u mee wilt opvallen. Gigantisch mee wilt opvallen.

De juiste props op de juiste plek. Voor het ‘Waaaaaaaaat?’-effect. Ook hebben?

Related Articles