Home Nieuws Printen op elke ondergrond
de printer

Printen op elke ondergrond

Een foto op steigerhout of een compleet zwart vlak op doek, van 320 x 200 cm. Dat hoefde je een paar jaar geleden niet te proberen. Nu kan het. Supergrote prints, zo scherp dat je elk detail ziet en bovendien de houtnerf van de ondergrond prachtig zichtbaar blijft. We printen het bij Duurzame Belettering met onze gloednieuwe Swissq NYALA printer. En daar zijn we trots op.

Grote vlakken printen

Een elegante, robuuste presentatiewand voor uw ontvangstruimte? Een flexibel en draagbaar informatiepaneel om mee te nemen naar evenement of beurs? Een berglandschap over de volle lengte van de sporthal? Doen we. Dan monteren we een aantal reuzenprints aan elkaar bij Duurzame Belettering. Oppervlakten van 320 x 200 cm bedrukken we moeiteloos en haarscherp voor u. Dat is zelfs meer dan A0-formaat! Muurvast. En we doen het ook nog eens met een snelheid van 100 m2 per uur. We printen dus sneller dan je op een autoweg mag rijden!

Reuzenprints

Op moeilijke ondergronden gebruiken we een primer om te printen. Op een houten paneel, een schutting bijvoorbeeld. Op zijde, landbouwplastic of steigerdoek. Full color of wit, vernis voor glans en mateffecten. Kunnen we allemaal.

Welke grote printplannen u dus ook heeft: wij durven het aan met onze Swissq NYALA 2. Een UV-printer, voor wie daar nieuwsgierig naar is. Daar zijn wij trots op. En u bent straks trots op uw enorme printwerk.

Kom gerust langs bij ons om te kijken of we echt zoiets groots aankunnen voor u.

de printerzund printerSwiss printer

Related Articles