Home Nieuws Presentatiematerialen – voor een goede beurs

Presentatiematerialen – voor een goede beurs

“Goede beurs!” wensen ondernemers elkaar bij een ontmoeting op bijvoorbeeld de Grafische Vakbeurs volgende week of de MKB-beurs. Maar is uw beursstand ook goed en aantrekkelijk gevuld? Bij Duurzame Belettering helpen we u daar graag even een handje bij. Met presentatiematerialen voor op de beurs. Ook voor de kleine beurs, want een beursstand hoeft echt niet duur te zijn.

Gezien worden

Een beurs is bedoeld om gezien te worden. Hoe doe je dat, als je omgeven bent door andere bedrijven die ook allemaal gezien willen worden? Duurzame Belettering heeft daar goed over nagedacht. Je valt op door gebruik te maken van bijzondere presentatiematerialen. En door die materialen perfect op elkaar te laten aansluiten. De presentatiewand met uw eigen beeldmerk, foto’s en tekst. De folderdisplay, de vloerdisplay waar niemand omheen kan, de verrassende gadgets om uit te delen.

Beursmedewerkers

“Nietes,” zegt u misschien als ondernemer. “Het draait niet om de spullen, het gaat om de mensen, om het contact.” Klopt. En daarom zorgt Duurzame Belettering dat uw beursmedewerkers nog steeds in topconditie zijn als de eerste bezoekers binnenlopen. Dat doen we doordat het opbouwen van uw beursstand gesmeerd gaat. Gemakkelijk te monteren, gemakkelijk te tillen.

Presentatiematerialen vervoeren 

Opbouwen, afbreken, weer opbouwen. Daar is presentatiemateriaal voor. Daarom maken we uw beursstand bij Duurzame Belettering oerdegelijk, zo licht mogelijk, demontabel, draagbaar, vervoerbaar. En tegelijkertijd bieden we u de verrassende vormgeving waardoor u echt opvalt op die beurs. En daarna zet u uw presentatiemateriaal in uw eigen ontvangsthal. Omdat het te mooi is om weg te bergen.

Informeer bij Duurzame Belettering naar presentatiematerialen die passen bij uw beurs

Related Articles