Home Nieuws Lichtreclame laat u shinen

Lichtreclame laat u shinen

Vanaf 21 juni wordt het elke avond weer iets eerder donker. Daarom is dit de beste tijd van het jaar om uw eigen bedrijf in het zonnetje te zetten. Met lichtreclame laat u uw bedrijfsnaam shinen. Dag en nacht. Het licht moet toch ergens vandaan komen? Dan het liefste van uw bedrijf.

Opvallen met lichtreclame

Mensen komen op het licht af. Dat is een gegeven waar veel bedrijven al door overtuigd werden. Zij lieten een passende lichtreclame ontwerpen, uitvoeren en monteren. Zo valt u op. Altijd. Want goede lichtreclame is ook overdag mooi en opvallend om te zien. In het donker komen de kleuren en vormen op een heel andere manier tot hun recht. Maar gezien wordt u zeker.

Lichtbak of lichtletters

Opvallende reclame kan op veel verschillende manieren worden gemaakt. Losse lichtgevende letters op de gevel. Een lichtbak met gefreesde letters er op en licht er onder. Een lichtbak in de vorm van letters. Of een lichtbak met uw logo of foto er op. Vlak, tegen de gevel aan, of als superlicht uithangbord. Er is veel mogelijk en het schijnt allemaal.

Hoe zit het met extra kosten?

Bij Duurzame Belettering kiezen we altijd voor de slimste oplossing. Dat wil zeggen dat we rekening houden met duurzaamheid. U wilt niet elke maand de gevel op hoeven klauteren voor het vervangen van een lampje. Daarom gebruiken we materiaal dat lang mee gaat en zuinig is met stroom. Zo blijven de extra kosten ook eh… licht.

Steek uw licht op bij Duurzame Belettering – voor lichtreclame

Related Articles