Home Nieuws Bewegwijzering – naar u toe

Bewegwijzering – naar u toe

Uw klant moet niet alleen de weg naar uw bedrijf vinden. Ook in het gebouw of op het evenement heeft hij geen zin om te moeten zoeken. Wijs ‘m even de weg. Met pijlen, heldere teksten of duidelijke symbooltjes.

Signing

Wat ziet uw klant als hij aan komt bij uw kantoor? Hoe weet hij dat hij er is, waar hij zich kan melden, waar de koffie klaar staat en wie zijn vragen gaat beantwoorden? Met duidelijke signing, wegwijzers in beeldtaal, hoeft u dat allemaal niet zelf uit te leggen. Uw klant vindt zijn weg wel, door op de bordjes te letten. Zo simpel kan het zijn.

Wegwijzers

Uw bewegwijzering houdt Duurzame Belettering voor u helder en eenduidig. Die belangrijke pijl naar links valt alleen op als hij in de juiste kleur verschijnt. Dat toilet-ikoontje mag best een beetje speels om de aandacht te trekken. En het lettertype voor de routebeschrijving mag ook een stuk zakelijker. Dat soort feitjes kennen we allemaal bij de Duurzame Belettering Signing afdeling. Daardoor zijn we prima in staat om uw klanten de weg te wijzen in uw bedrijf.

Duurzame Belettering wijst uw klant de weg – met bewegwijzering die opvalt

Related Articles